Продавець, Кухар, Тракторист, Охоронник, Овочівник, Головна, Промоції

пятница, 24 апреля 2015 г.

                                         Овочівник
Овочівник  в наш час – професія широкого профілю і одна з найважливіших професій сільського господарства. Головний зміст діяльності овочівника – забезпечення суспільства свіжими, екологічно чистими, поживними овочами, плодами . Овочівник – цікава професія для тих,  хто любить природу, землю.
Ми познайомилися з одним із представників  цієї професії. Це Пак Олексій Сергійович, власник декількох  теплиць. У теплицях він використовує контрольно-вимірювальні прилади  та деякі засоби автоматизації. У професійній діяльності овочівник використовує машини для сівби, обробітку ґрунту, поливу, збирання овочів.
Професія є досить  складною і багатогранною, тому для оволодіння нею необхідні знання біології, хімії, фізики, математики, ботаніки.
Щоб стати майстром своєї справи, овочівник повинен уміти творчо мислити, уявляти весь процес вирощування овочів. Успішно працюють ті, кому притаманна любов до рослин, здатність помічати навіть незначні зміни  у їх зовнішньому вигляді. Потрібно також вміти чекати. Адже результати праці овочівника стають помітними не відразу, а лише через тижні, місяці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий