Продавець, Кухар, Тракторист, Охоронник, Овочівник, Головна, Промоції

пятница, 24 апреля 2015 г.

                              Професія «Тракторист»
Складно порахувати всі різновиди техніки, які люди створюють собі в допомогу. Без наших металевих помічників нам ніяк не обійтися, адже природою нам не дано стільки сили, щоб виконувати всю ту роботу, яку ми змушені робити. Однією з корисних машин можна назвати трактор. А людина, яка ним керує і ремонтує, називається трактористом. Це не просто водій трактора, він ще й керує його робочими механізмами, щоб виконувати величезний перелік операцій, змінюючи тільки інструмент.
«Що посієш, те й пожнеш». Це прислів’я добре знають трактористи. Вони обрали шановану в усі часи професію. Багато людей вважають цю професію непрестижною, але якщо задуматися, то ця професія є найпотрібнішою у наш час. Кажуть, що у наш час все можуть зробити машини, але хіба не чудово відчути запах свіжовипеченого хліба, смак, який нагадує рідну домівку.
Трактористи – «конструктори хлібного колоса», «чародії» - так називає їх народ. Їх професія дуже важлива для усіх професій, адже вона є початком для багатьох із них. Тому ми щиро вдячні людям, які думають не лише про себе, про свої потреби, а й роблять усе для того, щоб ми, українці,  мали на столі завжди свіжий, смачний і запашний хліб.
 Чудова професія тракторист: цікава і захоплююча, сповнена трудової романтики. Це робота, в якій є місце для творчості і для подвигу. Адже є такий вислів: «битва за врожай».
Тракторист – романтично, і творчо,  й цікаво
Водночас – це складна й хвилююча справа.
Ти один на один перед хлібом і степом
За врожай боротьба! Що нам сонце і спека!
Найважливіше і найгуманніше в світі –
Підібрати хліба, коли сонце в зеніті.
А як пахне хлібина у батьківській хаті!
Професій у наш час все більше і більше. Та й серед найсучасніших, модно-престижних ніскільки не втрачається значення одного з стародавніх занять людини – ростити і збирати хліб. Професія тракториста дає змогу проникати в глибини життя, весь час іти поряд з природою, пізнаючи й використовуючи її закони.

Хто не шукає легких доріг, хто покликаний любити поезію щедрих ланів, хто всім серцем закоханий у рідну землю, не вагайтесь, обирайте професію «тракторист».

Комментариев нет:

Отправить комментарий