Рекомендаційний список літератури:
.
Абатуров П.В. и др. Сладкие блюда и напитки. – М. : Экономика, 1972. – 144 с.
Азбука домашнього
господарювання. / Е.О.Блажко, М.Й.Барановський, Д.М.Володарська та інші;
Упоряд. Д.М.Володарська. – К. : Техніка, 1980. – 367 с.
Анфимова
Н.К., Захарова Т.И. Кулинария . – М. : Экономика, 1987. – 272 с.
Барановский
В.А. Официант, бармен. – Ростов н/Д. : Феникс, 2000. – 320 с
Вищепан О.Г.,
Мельман М.Є., Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. – К. : Держсільгоспвидав УРСР,
1980. – 132 с.
Вкусная
книга, Харьков, 2003.
Губа
Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе. – К. : Урожай, 1984. – 344 с.
Доцяк
В.С. Українська кухня. Львів, 1998.
Замечательные
уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк : ПКФ «БАО»,
2000. – 224 с.
МалявкоА.А.
Технология приготовления блюд, 1987.
Справочник
технолога, Москва, 1983.
Комментариев нет:
Отправить комментарий